Üdvözli Önt a Baross Gábor Oktatási Központ!

Image

A Baross Gábor által alapított vasúti oktatás több mint 135 éves története során hosszú utat tett meg azért, hogy a hazai vasút – elsősorban a MÁV-Volán-csoport – számára kiváló felkészültségű szakembereket képezzen. Az évszázadokon átnyúló hagyomány, és a vasutas hivatást választó több ezer végzett hallgató kötelez bennünket képzési programjaink folyamatos korszerűsítésére, a kor követelményeinek megfelelő oktatási színvonal biztosítására, az elméleti ismeretekkel alátámasztott, ugyanakkor gyakorlatorientált képzéssel megalapozott, piacképes szakképesítések nyújtására.

Az elmúlt 135 év főbb mérföldköveivel a történetünk menüpont alatt ismerkedhet meg. A Baross Gábor Oktatási Központ felépítését és a szervezeti egységek bemutatkozó oldalait a szervezetünk menüpont alatt találja meg.

Az oktatási központ közel 200 fős munkavállalói közössége elhívatott a vasút jövőjét tekintve, mindenki a saját területén és munkájával a közös cél érdekében tevékenykedik, hogy a vasutat pályán tartsuk és új lendülettel haladjon a fejlődés irányába.

A jövő vasutasait képezzük!