A BGOK induló tanfolyamai

Elsősorban vasútspecifikus képzéseket indítunk a MÁV-Volán-csoport (így a MÁV Zrt., MÁV-START Zrt. és további leányvállalatoknál) vagy egyéb vállalatoknál már munkaviszonnyal rendelkező és munkáltatói támogatással beiskolázott munkavállalói számára.

(A tanfolyamokra vonatkozó információ kizárólag tájékoztató jellegű és nem garantálja, hogy a meghirdetett tanfolyamokon marad a maximális csoportlétszám figyelembe vételével szabad férőhely.)
 

A Baross Gábor Oktatási Központ július hónapban az alábbi tanfolyamokat indítja

Az induló tanfolyamok listáját az alábbi linken tekintheti meg:

júliusban induló tanfolyamok

 

A Baross Gábor Oktatási Központ június hónapban az alábbi tanfolyamokat indítja

Az induló tanfolyamok listáját az alábbi linken tekintheti meg:

júniusban induló tanfolyamok
 

Magánszemélyként is van lehetősége, hogy jelentkezzen az induló képzéseinkre. Amennyiben azonban magánszemélyként érdeklődne tanfolyamaink iránt, a tanfolyamaink teljes költségét Önnek kellene viselnie, továbbá ha megszerzi az Ön által választott vasút specifikus végzettséget, oktatási intézményünknek munkát nem áll módjában biztosítani. Ezért célszerűen – a folyamatokat megfordítva – először felvételt kell nyernie a MÁV-Volán-csoporthoz vagy ahhoz a vállalathoz ahol a későbbiek során munkát szeretne végezni.

A munkaviszony létesítéséhez a további információkat megtalálja a MÁV-Volán-csoport karrierportálján.

A vasútvállalatokhoz történő felvételi eljárás részei: személyes elbeszélgetés, alkalmassági teszt kitöltése és a munkakörtől vagy tevékenységtől függően orvosi alkalmasság vizsgálaton való megfelelés.

Amikor felvételt nyert a MÁV-Volán-csoport valamelyik vállalatához, vagy egyéb munkáltatóhoz, munkáltatója – a tanfolyami költségeket átvállalva, munkáltatói kötelezéssel vagy tanulmányi szerződés megkötésével egyidejűleg – iskolázhatja be a Baross Gábor Oktatási Központ – a betöltendő munkaköréhez leginkább illeszthető – képzésére.