Vissza a nyitóoldalra  
15:42 2013. 08. 28.
Magunkról
    Történetünk
    Küldetésünk
    Képzési profil
Kapcsolatfelvétel
Induló tanfolyamok
Tanfolyami képzés
    Budapest
    Debrecen
    Miskolc
    Pécs
    Szeged
    Szombathely
Tanulmányi és
    Vizsgaszabályzat

Képzésfejlesztés és
    Szabályozás

Minőségirányítás
GyIK
Oktatóknak
Felnőttképzési
    engedély birtokában
    szervezhető képzések

Adatkezelési
    tájékoztató

Vasúttársasági vizsga
Eltérések vizsga 2021
Kiadványok
Távközlési krónika
Digitális tananyagok


Alapképzést végző szolgáltatók nyilvántartásába vételének száma:
VHF/94773-2/2021-ITM
Oktatásszervezési regisztráció:
VHF/94773-3/2021-ITM
Felnőttképzési nyilvántartási szám:
B/2020/000790
Felnőttképzési engedélyszám:
E/2021/000026


Tisztelt Partnerünk!

A Baross Gábor által alapított vasúti oktatás több mint száz éves története során hosszú utat tett meg azért, hogy a hazai vasút számára kiváló felkészültségû szakembereket képezzen.

Kezdetben a Tisztképzõ jelentette az egyetlen speciális vasúti oktatási intézményt, amely folyamatosan, a külsõ és belsõ körülmények által megkívánt, egyre magasabb szintû képzési programokat kínált és ezzel összhangban tankönyvek és oktatási anyagok készítésével foglalkozott. Az itt végzett hallgatók szakmai pályafutásuk során jelentõs sikereket értek el, és közülük sokan fontos szakmai vezetõi posztokat töltöttek és töltenek be napjainkban is.

A több mint 125 éves hagyomány, és a vasutas hivatást választó több ezer végzett hallgató kötelez bennünket képzési programjaink folyamatos korszerûsítésére, a kor követelményeinek megfelelõ oktatási színvonal biztosítására, az elméleti ismeretekkel alátámasztott, ugyanakkor gyakorlatorientált képzéssel megalapozott, piacképes szakképesítések nyújtására.

A napjainkban érezhetõ folyamatos változás megköveteli tõlünk, hogy szolgáltatásaink kínálatát egyre bõvítsük, és egyre komplexebb tevékenységi kört alakítsunk ki. Ennek érdekében felállításra került az egységes irányítású Oktatási Központ, amely koordinálja a belsõ tudásbázis fejlesztését, egységes, a kor színvonalának megfelelõ oktatási anyagokat készít, biztosítva így a tudásbázishoz való hozzáférést - a vasúti törvényben elõírtaknak megfelelõen - más vasúttársaságok részére is.

Büszkék vagyunk arra a hírnévre, amelyet a haladás jegyében a megbízható, állandó minõséget jelentõ képzéseink alapján sikerült megszereznünk. Ezt bizonyítja, hogy az ország különbözõ területi képzési egységeibe jelentõs számban térnek vissza hozzánk hallgatóink továbbképzésekre, ahol a mélyebb szakmai ismeretek megszerzése, egymásra épülõ tudás anyag magasabb szinten történõ elsajátítása folyik.

Honlapunk segítségével kívánjuk röviden bemutatni a Baross Gábor Oktatási Központ tevékenységét, bízva abban, hogy a képzési tervünkben megtalálható programok között kiválasztja az Önnek leginkább megfelelõt.